Om oss

 

Designtak håller till på Småländska höglandet och består av Eddie Wingren och Daniel Hallgren.

Vi har båda lång erfarenhet som plåtslagare och vi utnyttjar våra kunskaper om tak och konstruktion för att kunna ge dig möjligheten till att enkelt förändra sitt hus.

Vi designar och tillverkar exklusiva entrétak av högsta kvalité. De är mycket enkla att montera tack vare våran unika aluminiumkonstruktion. Vi har ett brett grundutbud av entrétak som fyller de flesta behov. Vi arbetar med flera material i olika färger, så alla tak kan anpassas efter ditt hus. Det finns även möjlighet att specialtillverka ett entrétak efter dina önskemål.

Våra tak levereras med infällda spotlights för att öka den välkomnande känslan till din entré. Tack vare materialen vi använder har våra produkter en lång livslängd utan behov av underhåll. Våra produkter levereras till dig oavsett vart du bor i Sverige.

Vi vill kunna ge alla chansen att ge sitt hus ett ansiktslyft genom gediget plåtarbete. Våra tak passar alla typer av hus, oavsett husfasad. Designtaks filosofi är att kunna erbjuda kunden smarta lösningar tillsammans med gediget hantverk.

Designtak ger dig en exklusivare tillvaro!

Designtak är certifierat enligt EN 1090-3

Designtak är certifierat enligt EN 1090-3 och får CE-märka svetsade bärverksdelar och byggsatser i aluminium.
CE-märkningen innebär att Designtaks system för tillverkningskontroll (FPC) uppfyller kraven enligt den harmoniserade standarden EN 1090-1.
Från den 1 juli 2014 måste alla sammansatta bärverksdelar uppfylla alla krav för CE-märkning enligt EN 1090-1.

Se certifikat

Designtak stöds av Tillväxtverket